Wil je graag meer weten over buiten zwemmen in de natuur of wil je juist nu beginnen met buiten zwemmen?

Ik begrijp dat je vragen hebt zoals:

Wat heb je nodig om buiten te gaan zwemmen? Hoeveel graden moet het buitenwater zijn? Hoe kan je omgaan met het koude water en hoe lang kan je buiten zwemmen? Waar kan je buiten zwemmen en hoe zwem je veilig in het open water? Wat te doen bij algen?

Dit zijn allemaal vragen die op je pad komen als je nu besluit om te starten met buitenzwemmen.

Weet je dat zwemmen het nieuwe wandelen is? Heel veel Nederlanders zijn de afgelopen maanden gaan koudwaterzwemmen. Heb jij het ook overwogen? Maar niet gedaan of één keertje en daarna niet meer?

Dat kan anders!

Geef je op voor mijn programma ‘Alles over Buitenzwemmen’ en start meteen. Al in de loop van het programma ervaar je steeds meer deze voordelen: 

  • Je voelt je zeker en vertrouwder in het buitenwater.
  • Je weet bij welke watertemperatuur en in welke omstandigheden je veilig kunt zwemmen.
  • Je ziet feilloos of een mogelijke nieuwe zwemplek geschikt is om te zwemmen.
  • Je hebt de juiste spullen aangeschaft (en echt, je hebt helemaal niet zo veel nodig!) om fijn en veilig te zwemmen.
  • Je weet precies op welke signalen van je lijf je moet letten om niet te lang in het (koude) water te zijn maar veilig te genieten van buitenzwemmen.

Sta je al te popelen om van start te gaan?

‘Alles over buiten zwemmen’ het 4-weken programma omvat:

  • Kort intake gesprek online, zodat ik precies weet hoe ik je het beste kan begeleiden en jij het hoogste rendement haalt uit je buitenzwemsessies.
  • Privé zwemsessie met Susan in Almere Noorderplassen (ter waarde van €150).
  • Twee maal zoomsessie met tips, waardoor je doorzet (ook als het koud is of regent) en meer plezier haalt uit elke keer dat je in het water ligt.
  • De mogelijkheid om met een groepje buiten te zwemmen, waarbij ik aanwezig ben.
  • Mijn enthousiasme en onvoorwaardelijke liefde voor het buitenwater, waardoor het veel makkelijker wordt om elke keer weer te gaan zwemmen.

Welk niveau je ook hebt en wat je vragen ook zijn, ik help je er doorheen met mijn enthousiasme, kennis en ervaring die ik in de afgelopen 7 jaar heb opgebouwd.

Je hoeft geen strakke trainingsprogramma’s aan te houden. Je hebt geen ijzeren discipline of wilskracht nodig. Je mag gewoon jezelf zijn en op jouw manier genieten van de natuur, het buiten zijn en het opbouwen van je conditie, totdat je je van de zomer topfit en energiek voelt!

Jouw investering voor dit 4 weken* programma is slechts € 225,-

Ben je zelf al begonnen met buitenzwemmen, dan vervalt de privé sessie en help ik jou digitaal; met een online kennismaking en aanvullend nog 2 zoom of bel sessie’s. Dan is jouw investering voor de invulling van deze 4 weken € 120,-. En uiteraard ben je van harte welkom bij de gezamenlijke zwemsessie!

Benieuwd naar enthousiaste reviews? Klik op de button hieronder!